<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
26 / 6
Sunday, 26 June 2011 @ 03:28 | 0 Comment [s]

HI ^^
semalam aku pergi JJ dgn ibu aku , then balik terus pergi tesco beli sayur && roti .
kat sane aku terjmpe sorang mamat nih , err --' 
tetiba dy senyum kat aku then asyikk tngok aku ja .
mngelabah gilaa aku wey :D
hahaha , aku pun senyum lahh , entah aku rasa mcm ada chemistry ja dgn dy ,
cewahhhhh -..- mcm bodoo jaa aku nih --' 
tapi serious lahh , hati aku kuat mngatakan yg aku akan meet dy one day nnti .
k aku tnggu :DD insya'allah . then tadi p skolah asyik egt dy jaa , HAHA :D
eh , u know what , tadi ckgu rosdi a.k.a ckgu grafik aku puji aku weyy !
untung lhaaa akuu kan ? :p
di puji sbb semua kerja dokumentasi aku dah siap , 
poster MEMBACA dah siap . and another work tadi ckgu baru tukar plan ,
dy suruh bdk mpv buat poster KESENIAN && KEBUDAYAAN untuk mlm 1 malaysia nnti .
aku paling awal siap ! kerja aku kemas dan cntik n ckgu ckp aku bnyak idea :D
hahahaha :D TERIMAAA KASEEHH CKGUU *sound mcm aku ckp TQ kat dlm klas :p
kbaii ~


Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz