<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
COPY-PIG around us :)
Friday, 24 June 2011 @ 06:58 | 0 Comment [s]


sekarang dah ramaii org suka copy-2 nih kan ?
knpa perlu copy org lain wey ? takda life kaa ?
nak snap picture pun msti tiru style org ? style sndiri takdaa kaa ?
then , ayat-2 kat album kau tuh semuaa copy ayat org -..-
eeeuu --' KAU MMG TAKDA LIFE LAHH WEYY !
mmg lahh kau rapat dgn aku && **** kan tapi rapat pun x perlu lah nak tiru style kami bagai !
nmpakk sgt perubahan kau wey , ketaraa gilaa .
agak2 lahh nak tiruu pun kan !
act , kami dah tahu dah perngai kau k . perlu ke nak berlakon baik depan kami ? aku rasa x perlu kot .
depan kami berlagak baik , tak suka laki lah , x suka perempuan gedik lah , x suka tuh , x suka nih.
padahal kau yg sukaa buat bnda tuh . 
depan kami kau kutuk2 kawan-2 kau yg satu kelas dgn kau . padahal , kau baikk gilaa dgn kawan-2 kau tuh sebelum kau rapat dgn kami . 
alahhhhhh , kau nih ibarat pakai topeng jaa weyh !
kau kawan dgn kami sbb ape ? msti ada motif yg tersirat & tersurat kan ? hahahaha xD
aku dah tahu dah tu semuaa . kawan dgn kami sbb nak tumpang hot ;)
kau pakai jam mcm kami ? hahaaha , jam kami jam mahal k , jam kami jam polo original taw :) 
jam kau tuh jam adidas pasar malam je :)
org pakai jam kau pun nak pakai jam . susah betul lah kalau ada org mcm nih kat dunia nih -..- semak tahu tak !
nak tiru sgt mcm kami , pakai jam mcm kami tapi kau bukan pakai jam kau kan ? kau pakai jam BF kau . 
hahahaha ;D 
style kau tuh style mat rempit , then bila kawan dgn kami kau nak tukar style mcm kami pulak ? 
hahahaha :D sumpah sakai k ^^
yang aku x tahan ayat "COPY CAT && ANNOYING " pun tiru kami :D
hahahaha , kau tuh kampung buat lah cara kampung :)
kau ubahhh lah style kau mcm kami , copy lahh semua yg ada kat kami nih k , 
kau ubah bagai nak rak sekali pun , style kau ttp style rempit k !
rempit dah sebati dgn hidup kau lah pmpn !
SANDLE kau tuh melambangkan REMPIT :)
kyna , aku punya k . kau x kan boleh ambik dy dari aku . kalau berani kau try lah k :)
kalau kau buat kami gado disebabkan mulot kau tuh , kau mmg dapat mkn kaki aku taw !
depan aku buat-2 manja-2 gedik-2 dgn kyna pulak , eeuuu -..- annoying k .
engat aku jeles lah ? aku boleh buat lebih dari tuh k .
kau terasa ke aku tulis nih semua untuk kau ? kalau kau terasa bagus lah , 
mmg nak bagi kau terasa pun k :)
kbaii ~



Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz