<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
Thursday, 30 June 2011 @ 05:21 | 0 Comment [s]

akuu fall in love dgn "BUDAK KULIM" ? omg -..- first time k .
aku pun x tahu mcm mna aku boleh fall in love dgn dy , mybe sbb perangai dy and satu kepala dgn aku .
aww aww aww ;3 likeeeeeeee <3
seriously , u the first men i EVER fall in love in kulim k . 
you should be thankful because i like youuuuu :DD
bcos , i had promise to myself that i would not couple with KULIM BOY -..-
i not even know how i can fall in love with him !
but , imma disappointed sikit bile tahu dia ada GF :)
sikit ja x bnyak pun !
mmg spoil k :) tapii xpeeee , x kesah lahh kan , aku mmg selalu kena mcm nih :)
mmg susah nak cari "TRUE LOVE " . 
aku dah jadi takut nak rapat sgt ngn laki :(
haha , mmg berlmbak org tnggu aku punya anser nak couple or tak .
but , anser aku TAK . sbb ? sbb aku x sukaa korang lahh bingai , gelebah sial korang nih !
yg ada semuaa KAKI GAME ! kaki game ?  " YOU CAN GO DIE WITH YOUR SUCK GAME "
hahaha , whatever --' GTD :*

Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!

Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.


Entry Awsome Me My Twinkle

Taylor Swift lil sister


videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section

Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz