<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
LALALALA :D ~
Thursday, 2 June 2011 @ 04:06 | 0 Comment [s]


WHOAAA :O broken heart ? yeahhh ! broken heart now , sgt sgt sgt bestt doh -..-
aku sygs kau tapi kau syg org lain ?
klau kau dah minat kat sumone , kau kasi tahu lah , senang ! i boleh keluar dari hidup kau kan kan ? :P
k now aku rase aku nak keluar dari hidup kau , sbb --' entahh ! kalau aku still kawan dgn kau ,
hati aku lagi sakit kau tahu x , aku syg kau tapi kau ? kau x sygs aku pun :')
yeaayyyyy ! mmg besttt :O
kau ckp kau suka org yg phm kau ? org yg matang ? hihi ^^
aku x matang ! aku mcm kanak-2 ribena , hohooooo :D 
k dah stopp cerite pasal kau kan ? hope kau happy k ?
balik dari hong kong aku dah nak tukar number !
aku nak lupa semua pasal kau ,
number kau pun aku nk delete , aku x kejam okeyy --'
aku bukan niat tanak kawan ngn kau , tapii ! kau tahu lah aku mcm mne kan kan >?
aku nih kuat tacing ! ngeheeeee :D k dh STOPP !

yeahhh ! hari nih 2/5 aku berwajah baruuuuu :)
ptong rmbot pndekkk :O 
yeahh , ibu aku ckp muka aku comel bila rmbut pndek , 
rmbut pnjang mcm berukk :P 
hahahaha !
 btw , hari nih last on9 . tomorrow pegi holidayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !
KLIA menanti saiaaaaa esok pagi :P
byeee malaysiaa !
gonna miss u ;(
aku nak pergi enjoyyy && lepasskan semua tensyenn yg ada dlm kepala otak aku nih !
semakk doh --.
mybe balik nnti aku buat life baru :P
nak lupa kan semua laki yg ada dlm life aku skrg boleh x boleh x bolehh xxxxxx ?
yeahhh ! aku bolehh :) 
gtg , pavi , khaira , anne && shin  is waiting for me :')
kdone byeeee !






Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz