<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
what i think now ?
Wednesday, 1 June 2011 @ 03:01 | 0 Comment [s]


:( :( :(
NOT IN MOOD PORKY !
i dont know what i feel right now , like ? erghhhhhh >.< bullshittt !
1 day dah x on9 FB , but today on9 rasa like a little bit "BORING " . whatt theeee ! semua org lupe aku ke ?
k aku tahu korang lupa aku kan ? :'( babii aku sedih lahhh !
tadi aku stalker FB someone nih , k aku mmg admire kat dy . but ............. entah lahh --' 
x tahu nak ckp ape dah ! x kesah lah yg pntin dy happy :')
aku x hot pun dlm fb , ada org lagi hot dlm fb , aku jeles ? ade lah sikit :P sbb doran cntek sgt !
todayy takde mood sgt sgt smpai orn tegur pun aku buat x tahu jea . 
soryy takde mood nak melayan org harinih :')
now aku rase x sedap hati ;'( ape pulak yg nak jadi kan ?
k nak udate pun dah malas , kbyeee :/


Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz