<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
larian 1 murid 1 boyfriend :D
Friday, 1 July 2011 @ 22:52 | 0 Comment [s]

HELLO big mama :) i will here today will open the topic of  larian 1 murid 1 sukan . 
today malaysia has recorded a history of run together throughout the student in malaysia .
wahh wahh -..- ayat aku tuhhhhhh ^ mcm SPEECH dah aku tngok :p 
oh well , idea terkeluar && tgn menaip :D larian  murid 1 sukan tapi tittle aku 1 MURID , I BF :)
haha , mmg enjoy gilaa tadi k , sebelum pergi rasa mcm malas nak lari , 
bila dah masok dewan buat exercise terus bersemngat oke --'
u know why ? ckgu2 praktikal bukak lagi EVRYDAY IM SHUFFLING <3 
aww , aku x boleh dngar lagu mcm tuh , aku alah sikit .
bilaa dngar tagan mulaa naik , kaki mula bergerak k , hahaha
yeahh ~ aku mmg sukaa menari ;p
 tadi aku menari smbil mnyanyi ~~~
PARTY ROCK ! YEAHH ! WOOHOOO ! LETS GO !
PERTY ROCK IS IN THE HOUSE TONIGHTT ! 
EVERYBODY JUST HAVE A GOOD TIMEEE !
AND WE'RE GONNA MAKE YOU LOOSE UR MIND !
WE JUST WANNA SEE U ...SHAKE THAT !
 EVRYDAY IM SHUFFLING ~ 
hahaha , seee ! oke tak aku mnyanyi ? aku hafal lirik tuh thats y boleh nyanyi ,
kalau x jgn harap k :p
hahaha , then keluar dewan semuaa smngat nak lari , aku ? hampehh -..-
eeeee ~ tak kuasaa aku nyahhh :D
aku lari smpai kuar pagar jea then jalan smpaii habes dgn azita and memey .
buat apa pulon nak lari kan ? bukan dpt hadiah pun --;
kaki sakit sial ! sakit paha , sakit betis , sakit pingang ! erghh >.< 
kat home page aku semak dgn budak-2 bodoh yg kutuk pasal larian tuh . pfftttttt !

Dato Sri Mohd Najib Bin Tun Hj Abd Razak , tolong bkk facebook saya . 
pastu tekan home . baca lah semua status kutuk pasal larian 1 malaysia . diorg tak tahu ke diorg duduk dinegara mana . bialah nak buat larian ke ape kan . lebih baik larian daripada merangkak 1malaysia ! btw, boleh tak saya nak jadi anak angkat dato sri najib ? 
boleh kita kawtim kawtimm ♥ hehe kau bayangkan kau merangkak sejauh 1.5 km 
ada sanggup ~ LALALALA

hahaha :D SEEEE ~ tuh DIDI WHOAA punya status kat fb dia ,
haha , dy mmg suka tulis bnda yg merepek-2 , hari-2 ada jaa status dy yg pelik-2 :D
dah lahh , KITA TUTUP PASAL LARIAN NIH ! 
kbyoii ~


Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz