<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
happy birthday to me :D
Saturday, 17 September 2011 @ 10:57 | 0 Comment [s]

sayang sayang semuaaaaa ? sihat tak koranggg sayang-2 atyn bennasi nie ?
hihi , k tepat pukul 12 umur aku dah cukup 16 tahun .
alhamdulilah tuhan panjangkan umur aku , amin amin aminnnnnnnn <3
tahun nie memang gempak laa kan birthday aku ;p sebab ape ? tak perlu ambil port k ? hihi 
k semalam aku dapat big present from baba , awww ! thanks Mr zaharin <3 
baba , i would always look a gift from you best possible . *blackberroi tab :D
tak lupa juga kat semua kawan2 , kakak-2 and abg-2 aku , 
yang comel , cantik , handsome , macho , cun , molek , kecik , tnggi , kurus gemok .
thanks kayyyyyyy :* thanks for wish , 953 orang posted kat wall wish birthdayy ;') 
.i love all of my friend , aku sayang korang dunia akhirat .
sayang sama rata , sama banyak , takda yang kurang , Adil :D
orang first sekali aku call YAYA BOBOK , hihi . dia kawan susah senang aku . ily bobok .
second call , ATIKAH YUSRI , amin amin amin doa aku termakbul jugak akhirnyaa , aku and tiekah dah kawan mcm biasa , masalah semua settle . gentle aku sayang dia doee :p muah muah :*
and the most importanttttttttt , org first wish birthday aku LIYANA (angah) dia adik aku , 
sebab tu dia awal dari yg lain . hehehe . k aku tanak ckp bnyak . aku nak cakp THANKS A LOT sbb wish birthday akuu kayyyy <3 korang egt jugak kat aku kan ? ;p hihi , 
sory aku tak mampu nak mention nama satu persatu , aku cakap kat sini kira mewakili semua yang wish tu k .
tahun nie aku untung laa sikit ^^ birthday aku tahun nie ada org sayang :)
my SUPERMAN amir . dia org ke berapa wish ? entah tak egt :( dia lupaaa nak wish :(
hmmm sumpah sedih , takpee laa , dia letih sebab baru hang PV ;p hahaha 
k iloveyou always and forever bie :* muah muah . 
aku harap aku boleh berubah ke arah kebaikan and akan jadi lebih matang ,
semoga allah memberkati hidup aku dunia akhirat , amin amin amin .


THANKS ALL , hadiah takde ? muehehehe V




Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz