<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
open your mind girl !
Wednesday, 21 September 2011 @ 07:44 | 0 Comment [s]

sometimes you have to forgive and forgot , forgive them for hurting you and forget that they exist .open your mine girl ! jangan jadi kuno sangat boleh kan ? maki orang sana sini kat facebook then bile orang fuck kau baru gelabah nak update status kau , kalau kau nak update status , update laa pasal diri kau ke apa kan ? ini memanjangg update pasal org , kutuk org tu , kutuk org nie . eeeeeeeeeee ! annoying laaa -.- tahu laa kau hot , orang hot memang selalu suka kutuk-2 orang kat status ? ya allah , muka lawaaaaaa perngai buruk buat apa kan . orang kutuk2 kau ? aku tahu perasaan kau , aku paham . tapiii tak perlu nak perli2 org , kau cakap kat org lain , nanti org lain pula terasa kan ? then makin lama makin banyak laa musuh kau nanti , satu jalan je yg boleh settle . kalau org fake kau ke , org maki kau ke apa , kau diam sudah k ? mulut org mmg kita tak boleh tutup tapi nanti bila dorang dah penat tahu la dorang senyap sendiri kan ? :) 

MOVE ON LAAAAA  !


Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz