<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
FAKYOU !
Tuesday, 18 October 2011 @ 00:30 | 0 Comment [s]

k dapat adik tangan mcm monyet pun x boleh jugak kan ! babi panas doeeeee dgn jantan nie sekor .
mentang-2 laa aku tinggal lappy kat ruang tamu , suka hati dia jaa bukak lappy aku . 
lappy sendiri ada taknak guna . babi punya adik . dah bukak tu jgn laaa kacau benda-2 dalam tu 
setakat nak bukak fb tuu aku pun tak marah , nie dia pegi log out aku pnya skype pulak . 
aku tak pernah log out skype aku dari buat sampai sekarang then tadi dia pegi log out , mana aku nak egt pass .
bodoooooooohhhhhhhhhh cibaiiiiiiiiiiii punya adik  ! dah laa makin lama makin kurang hajar !
makin biadap . tunggu masa jaa aku nak lempang muka dia . mmg biadap gila . dah takda hormat ibu baba semua dah , dgn aku pun cakap kemain biadap lagi . ehh helo aku kakak kau ok ? hormat sikit , jgn sampai sabar aku hilang . baru darjah 5 dah teruk , hisap rokok bagai , lepak malam ke pagi . KAU EGT SAMA KAU TU STILL BUDAK SCH RENDAH K CIBAI ? WATLEKKKK ! one fine day , kau mmg akan rasa jgk tapak kaki aku , kau tunggu kauuuuuuuuuuuuuu ! 
SUMPAH AKU BENCI ADIK AKU .


Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz