<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
FUTURE :)
Monday, 24 October 2011 @ 09:56 | 0 Comment [s]

Omey tak ? haha

Hi , Good Night all my beautiful girl :) 
future ? everyone want succeed in future right ? for those who dont want a bright future , im telling you better go die ah senang kan ? tak susahkan diri sendiri . k act , aku simpan hasrat kecil untuk sambung belajar after habes spm nanti . aku teringin sangat nak sambung belajar kat UNIVERSITY OF OXFORD . my desire will be achieved ? hahaha , InsyaAllah :) so start from now aku kena studyy and get ready for spm next year . ahhhhhhh :'( next year not the time to have fun , cant hangout ! alwayss with beloved book , and tuisyen class -.-' 

Wellington Square, Oxford OX1 2JD, United Kingdom


Hello Oxford Campus . wait for me yeahhhhh :'D semua student kat sana 'ingenious' K . otak memang otak cekang ah kan . kalau orang mcm aku ni setakat dapat number 1 kat dalam class dorang pun tak pandang :p . just 9% only student from Malaysia . so am I included in the group later ? hahaha funny K . but we dont know what will happen in the future right baby ? so akuu nak studyyyyyyyyyyyyyy rajin-2 and i hope i included in the group later . haha . wait yeahhh another 3 year and i'll be there . kalau setakat cakap pompang sana sini , tulis blog panjang tapi kalau takda usaha pun x boleh jugak kan ? boleh pergi dalam mimpi jaaa . hahaha ;p K , i try change . berubah untuk masa hadapan . kalau cita-2 aku nie tak tercapai laa kan , aku tak kesah sbb aku tak terlalu mengharap and aku pun taktaw aku boleh sampai sana ke tak , egt senang ke woi ? haahaha . kalau x dapat masuk Oxford , masuk UNIVERSITY OF MARYLAND pun bolehhhh . kalau tak layak jugak , UiTM kan adaaaaaaaa . HAHAHAHA :p ibu aku memang suruh mintak masuk UiTM nanti ambik fakulti komunikasi then ambik MASSCOM . k seriuslyyyy aku mmg minat nak ceburi bidang Masscom , nanti korang tgok laa aku jadi pengacara ke , pembaca berita ke , wartawan ke kan ? muehehe .

K , stop merepek memalam buta ni , act aku boringg so aku share sikit ngn korang cita2 aku yang belum pasti tercapai :p Thankyou , Bye :)



Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz