<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
Monday, 3 October 2011 @ 07:40 | 0 Comment [s]


kawan kan , time kita senang dorang ada laa ngn kita , ce kita susah , takda duet nak makan , kalau kita mintak tolong or cakap kat dorang mesti dorang buat tak tahu je kan ? comel kan perangai mcm tu . indah sgt tu :) kalau kita senang sentiasa  IM kita , call kita , text kita ajak kita keluar semua kan ? mcm ni pun ada kan ? hmmmmm . dah taktaw nak cakap apa dah . dulu time kau susah aku jugak kau cari kan ? susah senang aku dengan kau je kan ? aku setia kawan dgn kau yang lain mana peduli pasal kita dua , kita nak p sana sini takda trans semua , tapi kan sejak2 kau ada trans , org tu ajak kau keluar , org nie ajak kau keluar . k sumpah aku sakit hati apa yg dorang buat dekat kau . yee mmg tak kena dekat aku , tapi benda ni aku tngok sndiri . mmg nampak sgt -,- aku sayang kau kawan . tapi kau tak sedar lagi nak buat mcm mna kan :) aku hanya boleh SENYUM TAK PERLU KATA APA2 :)


Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz