<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
MF
Tuesday, 18 October 2011 @ 01:02 | 0 Comment [s]


aku suka buat balloon time shisah :D
damn ! aku rinduuuu sial nak shisha :( 
that day aku shisha then nak balik rumah tak nampak jalan -.-
peningg siakkkkk :'D nak type msg pun tak nmpak . haha
perisa ice-pop kot kalau tak silap , entah -.- first time aku isap perisa tu . 
k aku dah janji dgn diri aku , aku tanokk hisap dah . k takmaw takmaw :D
tapi taktahuu laaaaa kannnn -.- kalau ada orang ajak aku , aku join jelaaa , isap lagi laa jawabnya :D
k miss that moment with SIS EJAH , YIEN , TEENA , FAEZ & MINUL .
sayang semua :'*



Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz