<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
MUHAMMAD FAEZ B. MAZLANI
Tuesday, 18 October 2011 @ 01:31 | 0 Comment [s]


APA AKU NAK CERITA PASAL DIA ? entahhh malu >.< 
hahaha . 
k aku suka dia , aku sayang dia :) *puas hati*
untung laa dia ramai awek act . hot laa katakan . haha
salah satu sebab aku suka dia and sayang sgt kat dia sbb dia nie sebijik mcm Mohd Erwan B. Abdullah :'(
totally same , selalu buat aku happy , tapi kadang2 buat aku sentap sikit ngn perangai dorang :p
faez jenis tak reti tidur malam , wan pun sama sebijik laaaaaa . 
aku pun sama sekali tak tidur sbb otp ngn faez :* 
dia cakap dia suka orang kiss dia . k biar i kiss u hari-2 ok ? HAHAH
handsome tak dia ? handsome kan ? matuared kan ? mcm bapak orang kan ? alololo :')
faez , i sayang u ouh tambhi , gentle sayang . i dah lama kenal u , dah lama stalk u but malas nak tonjolkan diri i je , cewaaahhhhh . haha . nanti u dapat gf u jgn lupa i kay faez ? k terus terang i cakap kalau u dapat gf kita putus k ? putus kawan , jgn contct i semuaa ok ? sbb ape ? sbb i jeles doe :'( jeles tanda sayang kan ? k sayang kau tambhi :'* tunggu aku balik kl kita meet aww , nanti aku kiss kau k tambhi ? 
i dah tak tahu nak cakap ape . act banyakkk sgt benda i nak luahkan but nanti u baca , u kan stalk blog i . hampeehhh kantoi semuaaaa -.-' maluuuu weh maluuu :p so i luah camtu2 jelaa okeng ? hikhokkkk . 
love u always and forever xDD MUUAAHHHHHHHH :'*




Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz