<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
ummul omey ♥
Friday, 21 October 2011 @ 05:39 | 0 Comment [s]


baby , here i want to share a gift to youuuuu :'* 

baby ummul , nahh this for youuu . omey tak ? hello kitty lagi tawww :p hello kity tu muka mcm u ah ummul , omeyyy jee :D nama dia Ummul Aishah Bt ? tak tawuuu yang aku taw Pak Man  ♥
muehehe sorry mul . k omeyy en dia ? mmg omey pun (Y) sumpah aku suka tengok dia . tadi aku down gila babi doe , then aku lepas kat dia , nasib ah dia ada kan . dia bagi advice kat aku , thanks baby ;'*  aku kenal dia dah lamaa kalau tak silap time dia couple dgn PG :D hahaha , tapi tu cita lama ahh , now dia dah ada Qayyim Efewhat diaaaa . sweet doe korangggggg . bapakkk jeles :'( hikhik ^.^ nanti korang tengok pic ummul and her husband  ♥ 

 btw , mulut kita kat atas tu sama kan biy en ? secara tak sengaja tadi carik-2 pic nak letak then terjumpa pic i yg tuu then i tgok mulut sama so letak ah :p ummul ni umur berapa ? dia 15 so now tengah merdeka laa diaaa . best ah diaa . baby , i like to see the way u are , u is u are , u with your own world , u're good person , u're friendly and kind girl and the best part is you are verryyyy veerryyyyy cuteee with your 'duck mouth' muahahahahha :'D jahatttnyaa mulut akuu :3 tollyyyy ecah . aku tak tahu sebab apa aku suka panggil dia 'baby' tengok ah cara dia look like baby . muka dia omeyy sesuai dah tu . aku dah tak tahu nak cakap apa lagi , nanti aku lebih2 dia marah aku pulak en ? hehe . ummul , even kita tak pernah meet , u jgn lupa i kay ? nanti i turun pavi kita meet k ? rumah u kat cheras right baby ? k nanti meet kat rumah u teruss , meeowwww ! meet u boleh hug u kuat kuat :p ops nanti yana marah pulak hug bff dia . hikhik .
Ummul omeyyy  Ummul omeyy Ummul omeyyy
Atyn sayang Ummul Ecah k ? 
MUUAAHHHHHHHH LEFT MUUUAAHHHHH RIGHT 
lapchu Ummul :'*



Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz