<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
Lets Partayy Baby !
Friday, 18 November 2011 @ 20:25 | 0 Comment [s]

Promo Sweet Friend 
Waiting for the next picture and short video from Atyn & Ejaa


Holaa Holii Holuu Holee :'D
Its school holiday baby , so apa plan ? ada tak yang plan nak pergi Camp musim panas macam dalam cite Camp Rock tu ? ada tak ? anyone ? Jummm ikot aku pergi Camp Musim Panas tak mahal tak murah its only RM260 stay kat camp tu for 1 week and kat camp tu full of music . sebijik macam Camp Rock cuma tempat jeh berbeza tapi dengan syarat , korang pergi sana mesti berbakat sama ada menyanyi , menari , berlakon atau bermain music :) Plan aku nak balik KL nak balik KL nak balik KL !!! wuhuuuuuuuu ^.^ cant wait ok . 
Aku taktahu apa masalah aku sekarang . dah ada orang sayang tapi aku menganjing kan dia pulak . hesh ! awak , sorry for everything but kita perlukan masa k . puh-leaseee paham kita :'( u know what , kita tak suka orang paksa kita . kita lagi suka orang biar kita sendiri . hope awak paham ok ? :( kita serabut lah awak . serabut sangat sangat *personal problems* 
Eh aku buat rambut baru ni , nak tengok tak ? nanti aku upload kat FB ok . hehe , ibu aku cakap "dah macam minah sellah dah rambut tu , tapi celup punya ah" haha jahat oh ibu . aku letak colour gold mmg terang tersangat-2 lah kan , dah macam ladyy gagak . haha . Wey tengok blog ni , new look aite ? comel kan ? thanks Waniey :'*
*baca yang aku tulis tu ;p

i gtg,penat shoot for short video tadi , perut bunyi :D nasi lema nasi lemak , bye 



Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz