<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
blabliblebloo
Wednesday, 28 December 2011 @ 11:22 | 0 Comment [s]

I need somebody to take care of me x( honestly aku sunyi. eh tak tak Atyn Bennasi Anak Zahrin ni kuat k. kuat macam harimau 'aummm aumm'. dah janji dengan ibu takmaw couple. aku dah janji nak korbankan kebahagian aku dalam masa 10 bulan. k ibu i try my best k. masa depannnnnnnnnnnnnnnnn! 
Kepada orang2 yang berkenaan sorry aku tak boleh terima korang :( atyn tak ready nak couple. InsyaAllah lepas SPM or maybe kat U nanti ;) sekarang bukan masanya lagi kot :/ ibu cakap kan nanti kita pergi U or keluar dari tempat kita yang sekarang ni kita boleh jumpa macam2 orang tapi pandai jugak lah kita memilih. kalau salah pilih habes lah :) Kalau boleh aku nak Percintaan aku yang akan datang kekal untill jannah. bukan couple k but percintaan. couple dengan bercinta tak sama ;) 
Today 29 lagi 3 hari New Year. so apa azam baru? aku berazam je lebih tai stiap tahun tak tercapai pun azam aku tinggi melangit acano nak capai en? haha. 

AZAM 2012
  • I HOPE I'LL NEVER FALL IN LOVE WITH USELESS BOY LIKE THE LAST
  • WANNA BEING SINGLE UNTIL SPM OVER
  • MAKE MY IBU AND BABA PROUD OF ME
  • REMOVE LAZINESS IN MY LIFEEEEEEEE *aku pemalas!
  • IMMA 95's OF COURSE I WANNA GET STRAIGHT A IN SPM xD
  • TRY TO GET A+ IN MY MATH AND GRAFIK
  • LASTING FRIENDSHIP
  • BERHIJAB? INSYA'ALLAH :)
so wassup guys? apa azam baru? aku dah buat dah InsyaAllah kali ni tercapai kot :p hahahahaha k guy i gtg byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xD


Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz