<-------DON'T U EVER2 TOUCH MY CODE! (except for edit only) THEN, DON'T U EVER TOUCH CREDIT SECTION OK!!!!!--------->

//A Thousand Years
LIFE WITHOUT FB LIKE HELL!
Monday, 30 January 2012 @ 06:09 | 0 Comment [s]

wassup? this picture cool aite? yess cool enough. "Fuck Facebook". sekarang saya tengah mengamalkan konsep "Fcuk Facebook" hihihi :p yess i try fuck it. ok ok? :pp awak kita dah takdo facebook :'( life without facebook soo boring ok. seriusly, Damn bored :'( twitter sajewww yang ado. yes kite sedih kehilangan kawan2 yang baik kat FB tu, tapi bukan selamanya kan? bulan 11 nanti kita open balik k? now bukan masanya nak pikir benda tu semua. hari-2 kena marah/bising dengan ibu sebab tak study asyik hadap FB. kesian ibu kita :( pergi keja cari duit bayar duit tuition beli barang keperluan semua lepastu kita pulak tak belajar. mesti kecewakan? saya tanak ibu saya kecewa dah. sayang sayang ibu saya sangat sangat ;'(  now i must study! :D 
hahaha,
aku nak tukar sikit ;p STU  DYING :D dyinggg? wuuwwuuwuu :pp



Older Post | Newer Post
Bonkour Fellas!


Salam Ukhwah Fillah! Welcome to my blog. Be nice here and respect me.

Navigate

Entry Awsome Me My Twinkle



Taylor Swift lil sister

<

videokeman mp3
Safe and Sound – Taylor Swift Song Lyrics

Credit Section


Skin made by : Moha | Are-Qil
Some Stuff : Ejat | Hafiz